Jump to content

Jorge Arias

Members
  • Content Count

    46
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

26 Excellent

About Jorge Arias

  • Birthday 11/05/1964

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. http://www.cakewalk.com/Documentation?product=Cakewalk&language=3&help=NewFeatures.064.html
  2. Thank you very much Noel and the whole team!. These modifications greatly simplify the work when working with many tracks. Great job!
  3. Thank a lot Kevin!!! I was able to retrieve the little sign, it was driving me crazy hahaha
  4. I have noticed that one or more updates ago, a little sign that appeared when one placed the mouse over it disappeared from the performance module. it indicated percentage of processor in use, late buffers, etc. I can't enable it and I don't know if they decided to remove it.
  5. I have an Arturia Keylab 61 essential. Previously it used the HUI protocol and some things worked if others didn't. With the update I switched to the Mackie MCU protocol in universal control mode and almost all functions now work including save and undo, loop, faders and panning. it really is much better!!! Thanks a lot!
  6. Great job!. logical is one of my favorite themes, this version improves it even more
  7. try this one https://techivation.com/t-de-esser/ https://sleepytimedsp.tumblr.com/downloads https://www.kvraudio.com/product/free-effects-by-dead-duck-software#:~:text=The Dead Duck Free Effects,AutoFilter.
  8. I had the same problem, the only thing I can contribute is that it has to do with the content of the folder VSTBitmapCache. you can access it by running %appdata% and then selecting the cakewalk folder and then VSTBitmapCache. there are the icons.
  9. try this and then https://help.cakewalk.com/hc/en-us/articles/360034066393-Clean-Install-Cakewalk-by-BandLab?fbclid=IwAR26KIPAYgQdt7LRtxV7tZ-WJdOIWZ-sutqF5qhqHP6URzdtX0yCN798LCA
  10. Is there some kind of visual indicator that the function is activated?
  11. I'm glad you fixed the problem. I suggest you change the header of the post and add [SOLVED] to guide future readers
×
×
  • Create New...