Jump to content

giovannibuchelli

Members
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by giovannibuchelli

  1. Mandatory Bump. With the grid lines in front of clips, it looks like everything is chopped into small pieces. I really don't like how it looks. And if you put the grid lines behind clips, you can't see those lines because media backgrounds have no transparency and the tracks and the media backgrounds have the exact same height. In Reaper, Cubase and others, media backgrounds have a little bit of transparency, and also the tracks are a bit taller than the media backgrounds, so you always see a bit of the grid lines, and that's just enough. Oh, and the color scheme, please. I can't think of any other DAW with black media backgrounds and colored waveforms. Please give us the option to have by default colored media backgrounds and black (or white) waverforms. Thanks.
  2. In the third request, a little bit of transparency in the media background would also work, so when the grid lines are behind clips, we'd still have a hint of where they are.
  3. I've been learning to love the way Cakewalk looks, but still there are some things that I would love to see implemented: * The option to change the default coloring scheme from black background/colored waveform to colored background/black waveform. * Waveform outline color available to change in preferences/colors, or waveform outline changed automatically to black if the coloring scheme is changed as in the first request. * An additional option in View/Display/ Vertical grid lines: Behind waveform but in front of media background, so we can see the grid lines but not as strong and intrusive as when they are in front of the waveform or the midi notes. Right now there are basically two options for the grid lines in Track view: Too visible, or not visible at all. I want the grid lines just to be visible enough. Thanks for reading.
  4. Here I go again with three requests for visual features: * The option to change the default coloring scheme from black background/colored waveform to colored background/black waveform. * Waveform outline color available to change in preferences/colors, or waveform outline changed automatically to black if the coloring scheme is changed as in the first request. * Some level of opacy/transparency in the grid lines when those are in front of clips.
  5. @Noel Borthwick Please, can we have the option to change the default behaviour of waverform and background colouring? I'd love to have black waveforms on coloured backgrounds, instead of the default coloured waveforms on dark backgrounds. It's a pain in the ***** to change it manually on every track. Thank you.
  6. Solved! I needed to use the Vst3 version, not the Vst2 one.
  7. The Vst2 folder I have is the same for every DAW (program files/vstplugins). I'll try installing the Vst3 version.
  8. Yeah, I've been using the plugin in Reaper and other DAW. But Cakewalk takes it automatically as part of the PC.
  9. Is there a way to use Softube Saturation Knob as a plugin and not as part of the ProChannel?
  10. What's the purpose of those dots? I made them disappear using the same color as the background.
  11. Thank you! I love the neon vibe of this theme.
  12. This theme looks gorgeous, but I see it's not updated for 2021.4 😢
  13. If someone has a spare RBass license please DM, maybe we can trade.
  14. My PC has a 2012 AMD FX 6100 six-core processor. What value of Thread Scheduling model would be more recommended? 2 or 1? Right now is at the default 1.
  15. Solved! https://discuss.cakewalk.com/index.php?/topic/28871-solved-timing-issue/page/2/&tab=comments#comment-236488
  16. Hi, thanks for the update. I tested normal record, loop record, punch record, and some variations of punch+loop, and I got perfectly aligned clips every time.
  17. Yep, same here. I tested normal recording and it's ok, but I've just tested punch recording and it's still off. In my test, the recorded signal is placed ahead of the original, by the same amount of samples of the reported latency.
  18. @Noel Borthwick ASIO latency working fine here. Thank you sir.
  19. I did the rollback to 2021.01 and manual offset works as expected (98 samples for my interface, same number I got in Reaper, Cubase, and other DAW).
  20. I'm having a problem with ASIO reported latency and with manual offset (not working at all).
  21. Same or similar here. There seems to be a problem with reported ASIO latency and with manual offset. I didn't use the feedback threat because I don't know it this is some new problem of the latest version. I've done loopback tests in the past, but not very recently. https://discuss.cakewalk.com/index.php?/topic/28875-asio-reported-latency-and-manual-offset-not-working-properly/
  22. Hi, I did a loopback test and I'm getting a consistent latency of aprox. 413 samples between the original signal and the recorded one, and after entering that value in 'Manual offset', I repeated the test and still get the same delay. In fact, the latency is exactly the same with 'Use ASIO reported latency' checked or unchecked. I've done the same test in other DAW (Reaper, Cubase Elements 11, Samplitude Music Studio 2020, Studio One Prime 5) and both reported latency and manual offset work as expected. CbB 2021.04, UMC204HD audio interface, ASIO buffer 128 samples.
  23. Thank you, that's a nice white theme. Also I already downloaded your guide to create themes.
×
×
  • Create New...