Jump to content
cclarry

IK Servers Down?

Recommended Posts

Posted (edited)

Neither the IK Product Manager or the Custom shop can connect to IK.
Anyone else having issues?

EDIT:  Spoke too soon....Custom Shop was FINALLY able to connect as I posted this

Edited by cclarry
  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Product Manager is still giving this error message

 

CONNECTION ERROR


Please check your Internet connection.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's fine here, Australia.

When reading your posts I started to think maybe they are getting ready for MODO Bass 2 🤔

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's working now.  Just checked again.  It was NOT working from 6 am to 8 am

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Total Studio 4 is probably not too far away.  TS 3 has been on sale for almost 4 months now...
so that's usually a good indicator that the new version isn't far away.

Share this post


Link to post
Share on other sites

And it's back...was going to check something and the message is back.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't see this on my end, in Norway.

I had to re enter my credentials, but logged straight in to both IK PM and CS.

All the best.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Leandro Álvarez said:

Oh no, another 20-page IK's topic.... 

Bring it on....

  • Great Idea 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still not getting through...

I did right after 8 am...TWICE...then gone again?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
3 hours ago, cclarry said:

And it's back...was going to check something and the message is back.

Maybe every time they see you log in, they flick the switch. 🎚️

Messin' with year head.

Edited by Philip G Hunt
  • Great Idea 1
  • Haha 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 minutes ago, cclarry said:

Still not getting through...

I did right after 8 am...TWICE...then gone again?

I'm in here in Californiashire.

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah, something's messed up.   I'm in the US and I haven't been able to sign-in for the last 24 hours.

I've purchased almost every software product IKM offers.

When I try to retrieve my password, it sure feels rude to receive the ole... 

"We couldn't find an account with that email address.
Please verify that the email address entered is correct."

I submitted a ticket.  I hope they correct it soon or I won't be able to get in on the Syntronik GB.

  • Sad 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×
×
  • Create New...