Jump to content
sjoens

BUG? Inspector Not Responding To Track Selection

Recommended Posts

After focusing the "Mains" in Console View, selecting or focusing tracks in Track View refuse to trigger/evoke the Inspector to display those tracks until a track name is double-clicked...

focus-not2.thumb.gif.7e7ff48c3793fadecd61315f3ced2100.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

I reported something like this a few months ago. I find that once I select any bus or main, the inspector will not switch to a midi track when I select it in the PRV until I go to track view and select either an audio or midi track (rather than a bus). These behaviors are probably due to the same fundamental problem. Wish I could offer you a solution.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Confirmed. Have not seen this before; must be relatively new...? Clicking anywhere in the Track View before focusing a track will also fix the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not here. Double-clicking a track name is the only way that makes it work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2/15/2022 at 9:43 PM, sjoens said:

After focusing the "Mains" in Console View, selecting or focusing tracks in Track View refuse to trigger/evoke the Inspector to display those tracks until a track name is double-clicked...

It seems like there's a focus issue when going through it in the exact steps mentioned. The track view strips aren't getting focused when clicked, thus the Inspector doesn't change from the Mains. Logged this to fix, thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×
×
  • Create New...