Jump to content
Guillermo Diaz

AFTER NEW UPDATE CbB DONT INICIALIZE!!

Recommended Posts

Works fine here too, well better than before with all the fixes! Are you installing in English or another language? It rarely, but sometimes makes a difference.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Since the problem is clearly not universal, it's hard to know what to troubleshoot.

Maybe the download was corrupt?  Did you reboot your system afterward? 

As long as you can rollback (in case something goes wrong), maybe try the update again?

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, JonD said:

Since the problem is clearly not universal, it's hard to know what to troubleshoot.

Maybe the download was corrupt?  Did you reboot your system afterward? 

As long as you can rollback (in case something goes wrong), maybe try the update again?

i dont know if the download was corrupt, i made the update twice, and i had the same result, lucky the rollback was good

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Jacques Boileau said:

Works fine here too, well better than before with all the fixes! Are you installing in English or another language? It rarely, but sometimes makes a difference.

Im install the update in spanish, maybe i try the english version 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Jonathan Sasor said:

@Guillermo Diaz Can you get us a dump file for when it's stuck on the splash page? 

You can find details on how to do that here:

 

ok in a coupleof hours i will do it, and please help, none of the anterior updates need to no nothing 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×
×
  • Create New...