Jump to content
Light Grenade

Softube Plugins Crashing Cakewalk

Recommended Posts

Does anyone here use  Softube plugins? 

Every single one of my softube plugins have started crashing my projects out of the blue. The first time it happened was actually mid session and they have never loaded since. Crashes happen upon loading a a new plugin, or opening an instance which is already there. 

I have re-installed, updated, moved install location, re-scanned....various times, and I'm still getting the same error. Very, very occasionally the VST2 versions will open, but most of the time they crash like the VST3 versions. 

I know this is a Softube issues, but just wondering if anyone here is experiencing the same/have any quick fixes? My sessions are covered in Softube plugins!

Thanks

Capture.PNG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just updated Windows to 2004 by any chance?  If so, there's a thread on KvR about this with some possible ideas.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I haven't actually, but I was thinking about doing it right now to see if it helps. 

Thanks for the heads up on KVR, I will check. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
On 8/17/2020 at 4:19 PM, Kevin Perry said:

Just updated Windows to 2004 by any chance?  If so, there's a thread on KvR about this with some possible ideas.

What's KvR?

Edited by Bill Phillips
Correction

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try removing all the .txt files in %appdata%\Softube
 

 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I gave up on soft tube stuff a couple of years ago.  I used some of their plugins for years then they quit working - no help from support.  They said the plugins were out dated. There are plenty of replacements out there.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/23/2020 at 11:11 PM, scook said:

Try removing all the .txt files in %appdata%\Softube
 

 

Thanks for the reply. 

I got this response from Softube too and it worked. 

On 8/25/2020 at 6:30 AM, Max Arwood said:

I gave up on soft tube stuff a couple of years ago.  I used some of their plugins for years then they quit working - no help from support.  They said the plugins were out dated. There are plenty of replacements out there.

I've had no issues until now thankfully. I'm pretty deep in Console One land, so switching would totally destroy my workflow. I do agree that their support needs to be much better though, especially for being a 'premium' plugin vendor. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×
×
  • Create New...