Jump to content
jorgie

Error with Cakewalk modules?

Recommended Posts

I am completely new to DAWs so I have no idea what a lot of things mean but the tutorials do help

Today I launched Cakewalk and for some reason I get these messages that say:

"Can't load Module. 'ElstUn  '"  with some numbers after it ("ElstUn84"  "ElstUn61")

Edit: These messages are infinite and do not stop, if I close them they pop up again immediately, the only thing I can do ks restart my computer

What does this mean? Did the app somehow get corrupted?

image.jpg

Edited by jorgie
More details

Share this post


Link to post
Share on other sites

This looks like an error cause by a 32bit plug-in made with Synthedit trying to access a protected area of the disk or registry. This is not part of Cakewalk. It is a plug-in you added.

The best solution is find a replacement for the plug-in.

Sometimes running the DAW as administrator one time and loading the plug-in resolves the problem because the plug-in creates what it needs on the disk allowing the plug-in to run without admin after the first run.

Some Synthedit programs need access to the disk all the time. In these cases, installing the plug-in where user access is unrestricted is the better solution. Running the DAW as administrator solves the issue too albeit not the best idea.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, scook said:

This looks like an error cause by a 32bit plug-in made with Synthedit trying to access a protected area of the disk or registry. This is not part of Cakewalk. It is a plug-in you added.

The best solution is find a replacement for the plug-in.

Sometimes running the DAW as administrator one time and loading the plug-in resolves the problem because the plug-in creates what it needs on the disk allowing the plug-in to run without admin after the first run.

Some Synthedit programs need access to the disk all the time. In these cases, installing the plug-in where user access is unrestricted is the better solution. Running the DAW as administrator solves the issue too albeit not the best idea.

 

thank you!!

I moved my plugins out of the admins and just into my own user and it still works!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×
×
  • Create New...