Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'us-1800'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News & Announcements
    • Product Release Info
    • Frequently Asked Questions
  • Cakewalk Products
    • Cakewalk by BandLab
    • Instruments & Effects
    • Feedback Loop
  • Community
    • Tutorials
    • Songs
    • UI Themes
    • The Coffee House v2.0

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 1 result

  1. I created a new project from a live show. It is just a 2-track 24 bit 44.1k WAV file recorded on to a USB stick and taken using the record function of a Behringer X32-Producer console. I imported it into Cakewalk and everything was hunky dory until today. What is happening is when I load the project and try to play it through a Tascam US-1800 I get a sound like you hear when you tune an FM receiver where there's no channel or an off-the-air TV channel. Just a bunch of distorted white noise but almost loud enough to fry the headphones. The US-1800 driver version is 2.05 and I'm running Windows 10 Enterprise Edition fully patched (Winver 2004 (OS Build 19041.508), 16 GB RAM and a Samsung 870 EVO 2 TB SSD. LatencyMon shows nothing out of the ordinary. Has anyone seen this issue before and how can I fix it? If you need anything more information from me I'll be sure to supply it... Thanks much, Jon
×
×
  • Create New...