Jump to content
  • 0
jarcity

Automation not working in newest SW releas(es)?

Question

I just upgraded to the latest version and suddenly all my automations are not working (for both the built-in Sonitus and my Nexus2 VSTs).

The automation graph shows as before, but when I play back, the output is constant between two automation points (i.e. the output jumps between the points, there is no linear or slow/fast increase/decrease between the points). 

How to fix this, or is it a known bug?

Looking forward to your response.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

  • 0

I am having this same issue. Only with the recent Cakewalk update though. It wasn't doing this before. Now I am working on a project. Got done with the mix for a song. When I bounce my mix out, some of my effects will just disappear. I came to find out that the automation was not reading at all. Sometimes it will read...MOST of the time, it wont. It's ridicolous and I really don't have the time or patience for it. I already had one DAW mess up on me that I paid $400 for in the past (Studio One) and Cakewalk was my only other option I had to go with. I love Cakewalk but problems like this make it to where I have to wonder about buying a actual paid version of it. If basic automation can't be done consistently, what good is your software?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×
×
  • Create New...