Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
mark skinner

SI Electric Piano issue

Question

 Cheers to everyone ,  I'm using SI piano on a new project with my midi controller. I'm using the default program. Made some adjustments , turned on chorus and tremolo . After getting the sound I want , I lose the tremolo "amount" setting when I close out the SI gui.  Everything else stays the same.  This was after recording 22 bars and saving , and then wanting to increase the tremolo effect. Do I have to save these adjustments in the vs2 dropdown options as a preset every time I alter a loaded program ?  I updated a few weeks back , so I'm probably using the latest build.  When I'm done with these tracks I'm sure I can make my adjustments, minimize the SI piano and freeze the synth as a workaround .  Thanks  for any help .     mark

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I'm back ..  I am pretty new to using a controller and synths. This was the first time using the piano synth and didn't know how it acted. I didn't know you could keep the midi tracks and delete the synth . I reloaded it and now its' working normally.   Sorry for not trying everything before posting ...      mark

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Glad you got it figured out.  Just FYI even after years of using DAW software we all have Duh moments :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...