Jump to content
Sign in to follow this  
whattarush

Breverb Used As An Insert (Not Used in Pro Channel Strip)

Recommended Posts

Hey CbB Fam!!!

Has anyone else seen this issue?:

When using Breverb as an insert I get a constant beeping sound that only goes away when I disable the plug-in or turn off the audio engine but it behaves normally when I insert it as a module in the Pro-Channel  strip.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's the type of thing that indicates it isn't authorized for some reason. I don't have that problem but I purchased the full version of Breverb. Is it possible you downloaded the full version as a trial and never purchased it and just forgot?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/18/2019 at 11:15 PM, Gswitz said:

That's the type of thing that indicates it isn't authorized for some reason. I don't have that problem but I purchased the full version of Breverb. Is it possible you downloaded the full version as a trial and never purchased it and just forgot?

I've authorized the plug-in which is why I'm at at lost for the behavior that I've been experiencing. Guess I'll have to look for another reverb to use in my other applications.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you take advantage of the offer to get a version that wasn't locked to Cakewalk after Gibson closed the company's doors? If so, un-install and then re-install using that authorization.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I have not used BREVERB before, but I used this as an opportunity to try it.  I inserted softsynth called Minimogue-VA as a simple instrument, turned off the softsynth's built-in reverb and then inserted the version of BREVERB2 I have. I played it live from a usb keyboard and didn't experience any beeping.  Not sure this helps, but I figured I'd let you know my results.

Steve

BREVERB  2.png

Edited by MusicMan11712 (aka Dr. Steve)
to add "'d" where it was missing

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/18/2019 at 11:15 PM, Gswitz said:

That's the type of thing that indicates it isn't authorized for some reason. I don't have that problem but I purchased the full version of Breverb. Is it possible you downloaded the full version as a trial and never purchased it and just forgot?

 

2 hours ago, Craig Anderton said:

Did you take advantage of the offer to get a version that wasn't locked to Cakewalk after Gibson closed the company's doors? If so, un-install and then re-install using that authorization.

After taking another look, it looks like the plug-in wasn't authorized after all. You two are geniuses. Thanks!!!

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...