Jump to content
Sign in to follow this  
jonathan boose

Plugins don't show up

Recommended Posts

I recently replaced my boot drive and switched from windows 7 to windows 10.

I have my Waves plugins licenses on the OS.

I can't get them to show up in BandLab.  I get an error message saying that they're missing. They don't show up in the plugins manager.

That goes for all non-Cakewalk plugins.  Any ideas?

 

Win 10 Pro
Intel Core i7-3770 @ 3.40 GHz, 3.40 GHz
16 GB RAM
64 bit op sys
Lynx Aurora 16 ADC w/ AES16e card

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have you gone into Preferences/VST Settings and added the path to your plug-ins folder to the VST scan paths?

There should also always be one for c:\program files\common files\vst3

Edited by Starship Krupa
VST3

Share this post


Link to post
Share on other sites

They don't show up in common files\ vst3. The VST2 and VST3 folders are empty.

Waves central shows them on my OS. They give me 2 choices, put them in the cloud (deactivate) or put them on the OS (activate).

 If it seems to be a Waves matter, I can try getting in touch with Waves, but it's an issue with my other plugins also.

I had saved an image from my old hard drive and restored it to C drive. It seems to be in the downloads system file. There's 18.4 gig of stuff in there which I guess Cakewalk can't see? It seems as if it's been quarantined. most of it doesn't belong in a VST2 or VST3 folder. A bunch of zipped files, Slate 2, Echoboy.

It's late, I'm calling it a night.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...