Jump to content
  • 0
david40

Record will not work

Question

Sound card all detected and ready to go.  Armed the audio track and hit the Record Button..... and nothing.  No movement in the time line. Even if the input was dead it should still start recording even if it's only recording silence, right? What would prevent it from working/recording at all?

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Verify the timing masters are setup in preferences

If they are correct and the problem persists consider supplying details about the hardware and software.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 hour ago, david40 said:

Sound card all detected and ready to go.  Armed the audio track and hit the Record Button..... and nothing.  No movement in the time line. Even if the input was dead it should still start recording even if it's only recording silence, right? What would prevent it from working/recording at all?

Maybe auto-punch record is enabled? If it with every project or just one project?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

He has not gotten as far as doing a project yet. He gets it installed, opens a normal template and tries recording some audio. I told him to call his IT guy and make sure he has full administrative privileges and disable any virus protection.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×
×
  • Create New...