Jump to content

Recommended Posts

hi there

I dont know if anyone else is getting this problem, but when I try to use certain VST's they play ok for a little while but then pan themselves to the left. I first noticed this with Kontakt, but its also doing it with a lot of my other VST's as well.

I also use FL studio and all of my VST's work perfectly so I really dont know what is happening. I asked a friend of mine who knows alot about cakewalk and he suggested I ask here.

 

thanks guys

Share this post


Link to post
Share on other sites

When you say "pan themselves", does that mean you see their pan sliders or knobs move?  Or the pan slider in the track header? Or that nothing visibly changes but the sound moves?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

yes the panning control graghics on the Vst GUI physically moves but not the panning control on the DAW mixer. the other Vst's is my Korg synths and the Roland cloud synths.  

I should also probably add that I have  un checked the zero controlers when play stops, and the midi event chase on play boxes in preferences

Edited by mark george

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, mark george said:

the panning control graghics on the Vst GUI physically moves

That's strange, as if there's some spurious automation.

Are you using an external control surface?

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah the flip over to the left.

I use an M-audio oxygen 8 v2 midi controller which has worked perfectly, and like I say, everything works perfectly on FL  studio. its a mistery 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×
×
  • Create New...