Jump to content

Recommended Posts

It could be a graphic card issue. Try updating the drivers.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Kev said:

It could be a graphic card issue. Try updating the drivers.

I would definitely look in to what @Kev said. I haven't seen this in a long time.

EDIT: Ive never seen 2 Nowtime bars but I have seen it disappear a couple years back.

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, Chuck E Baby said:
2 hours ago, Kev said:

It could be a graphic card issue. Try updating the drivers.

I would definitely look in to what @Kev said. I haven't seen this in a long time.

EDIT: Ive never seen 2 Nowtime bars but I have seen it disappear a couple years back.

im using the onboard video card wich is a intel chipset,i will search for update

many thanks!

martin

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have studied the pic and it seems the first "nowtime" stops at track 19 and the second coninues on for more tracks.

Do you have two groups of tracks?

Honestly, i don't know if grouped tracks would behave like that. Just a guess.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Kurre said:

Do you have two groups of tracks?

do you mean folders tracks?

i'v download & installed the latest drivers for my video-card..

will report back if this have fix my problems

thanks

martin

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, martins said:

do you mean folders tracks?

i'v download & installed the latest drivers for my video-card..

will report back if this have fix my problems

thanks

martin

No. You can make a group and the tracks in the group all react the same to changes. Is there two of that?

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, Kurre said:

I have studied the pic and it seems the first "nowtime" stops at track 19 and the second coninues on for more tracks.

thanks Kurre i'v not notice this..wierd yeah?

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, Kurre said:

No. You can make a group and the tracks in the group all react the same to changes. Is there two of that?

there is no group at all on this project,will see on another project to see..

 

thanks

Edited by martins

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, martins said:

report back,instaled the new video-card drivers,seems to have fix my problems!! thanks guys

(i'v also notice that the VU-meters response faster!!

I use onboard graphics as well (Intel) and try to keep them updated as much as possible or oddity's will rear their ugly heads.

Glad to see all is fixed and VU's are swinging nicely.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am experiencing this issue on my laptop, it's really noticeable when I have multiple tracks loaded.

Can you advise which Intel HD graphics driver version that resolved issue.

I have tried the latest manufacturer updated and forced install of the latest intel driver.

so rather than going forward, I may have to go backwards

I have i5-7220U 7th Gen - intel HD 620

I have tried forcing update driver version 25.20.100.6618 (intel download)
this was upgraded from HP's current upload of 25.20.100.6373 (HP website)
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Darran said:

Can you advise which Intel HD graphics driver version that resolved issue.

there is no more 2 cursor on track-view,but i still get a 'ghost' cursor time to time on console-view(on big project)

wich dissapear when i press the rewind-button..

mine is intel HD- graphics 530,go to intel then download the latest drivers

Edited by martins

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×
×
  • Create New...