Jump to content
  • 0
David Pollock

Arranger not duplicating

Question

When I select a section and choose "duplicate" a completely empty section is created after the section. Control+shift has the same outcome. I am guessing I am missing a setting somewhere, but I cannot find what it is if anyone can tell me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

If you want events to be copied as well you need to have the "Select Events with Sections" checked, or selected within the select module:

image.png.e0047ec6d4978f5df8eb204b80ba05db.png


image.png.166a65854928fc295d69c0d068e85564.png

When this is checked, click the section toggles between selecting the section with and without events.  Before you execute Duplicate, check the events are actually selected:

image.thumb.png.9f9e5070d42d947ebdf0fdde3d750a76.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Posted (edited)

msmcleod beat me to it.🙄

 

I  haven't used the Arranger track yet but according to the documentation:

image.thumb.png.efd2702b4a5087ab9bee441d9d410952.png

Maybe you have ripple edit on/off and could try the other mode?

 

Edited by reginaldStjohn

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
1 hour ago, msmcleod said:

The first variable you mention is/was selected. I cannot find this AB thing you show below. 

When I select the section, all tracks are selected as you describe.

 

1 hour ago, msmcleod said:


image.png.166a65854928fc295d69c0d068e85564.png

When this is checked, click the section toggles between selecting the section with and without events.  Before you execute Duplicate, check the events are actually selected:

image.thumb.png.9f9e5070d42d947ebdf0fdde3d750a76.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×
×
  • Create New...