Jump to content
Sign in to follow this  
Soundwise

AAS Strum GS-2 and Session - no GUI in CbB

Recommended Posts

Posted (edited)

Hi,

I just checked AAS guitars in CbB, Reaper and SOP. They open and play fine in both Reaper and SOP, but there is no GUI nor sound in CbB. It happens only with AAS Strum GS-2 and Session and only in Cakewalk. Anyone encountered this already?

I run W8.1x64 on Intel i7 Kaby Lake, RAM 16GB.

UPD. There is also a severe memory leak, when GS-2 is loaded within Cakewalk.

Edited by Soundwise
UPD

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have had a similar experience. AAS plugins seem troubled by Windows updates (who isn't?) and how they interact with CbB. There is a thread somewhere on the forum about this issue. I re-installed all my AAS plugs, which seems to work...

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, Gnarls said:

I have had a similar experience. AAS plugins seem troubled by Windows updates (who isn't?) and how they interact with CbB. There is a thread somewhere on the forum about this issue. I re-installed all my AAS plugs, which seems to work...

 

I should've mentioned, I have un- and re-installed all AAS plugins prior to reporting this issue. No cigar.

I believe, you installed the latest version, too. If not, please let me know, I'll try older versions.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Soundwise, I used the latest version of AAS' Custom "All" Installer. Restarted the laptop and checked with CbB. I think previous forum posts noted a "memory leak" issue with some AAS plugins, which would explain the interminable loading/crashing but they are the only plugins I use that lose their GUI. 

Sorry, not computer literate enough to know why it should occur specifically with CbB but I imagine that is why AAS have not addressed the issue before now.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have W10 1909 (2004 won't install), CW 2020.05 and GS-2 VST3 V2.3.2 and GT-2 Properties Page looks fine and GT-2 plays fine. So don't see a problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...