Jump to content
Mad4it

I dowloaded Ample guitar Lite M II I cant find it

Recommended Posts

I tried downloading it normally and it wouldn't work. Then I tried Installing to bandlab files it still did not show. I even tried the installation instructions and it did not work. Please help.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The default installation folder for its 64 bit VST plugin is C:\Program Files\Steinberg\VSTPlugins . Is that folder in your plugin scan path?

The default installation folder for the 32 bit plugin is d C:\Program Files (x86)\Steinberg\VstPlugins (32 bit).

Share this post


Link to post
Share on other sites

I purchased the 12 string and no matter what I tried I simply could not get it to work. I could find the VST, fire it up inside the DAW but all the sounds we're missing and nothing I did would resolve it. After a few robust exchanges by email with both AmpleSound and the reseller, I eventually managed to get a full refund. 

Wouldn't touch it with a barge pole after that experience, no matter how good it sounds.

I hope you manage to get it working.

Andy

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/20/2020 at 3:59 PM, AndyB01 said:

I purchased the 12 string and no matter what I tried I simply could not get it to work. I could find the VST, fire it up inside the DAW but all the sounds we're missing and nothing I did would resolve it. After a few robust exchanges by email with both AmpleSound and the reseller, I eventually managed to get a full refund. 

Wouldn't touch it with a barge pole after that experience, no matter how good it sounds....

What a bizarre takeaway..... There are probably hundreds of users here using Amplesound without any problems. Did you ask for help here or just assume you tried everything so naturally it was a faulty product?

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 minutes ago, JonD said:

What a bizarre takeaway..... There are probably hundreds of users here using Amplesound without any problems. Did you ask for help here or just assume you tried everything so naturally it was a faulty product?

Yeah, I use the free guitar and bass plugins with no problem. The samples stay at the location where the zip files are extracted and the .dll files go to the folders I posted earlier unless a different location is used. The only reason I can think of why someone would have trouble is if they deleted, or moved, the extracted folder because that's where the samples are.

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, JonD said:

What a bizarre takeaway..... There are probably hundreds of users here using Amplesound without any problems. Did you ask for help here or just assume you tried everything so naturally it was a faulty product?

I guess it was ultimately borne of frustration, I don't have hours to waste trying to fix something that should just work out if the box. I did do a fair bit of googling around the problem across multiple forums and concluded that my experience was far from unique and there didn't seem to be an obvious fix - apart from uninstall/ reinstall that I had already tried several times.

I contacted AmpleSound support and tried everything they suggested to no avail - it simply would not work - so in the end they said they would support my case for a refund and actually they were very good about it but I would have to go (with their approval) via the reseller - which was fair enough.

The reseller (whom I won't name) was extremely difficult and pretty obnoxious and only eventually agreed on the basis that I would be 'banned for life' from ever purchasing from them again. A very strange approach to customer service but ultimately their loss I think.

Andy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×
×
  • Create New...