Jump to content
  • 0
Rudransh

No music after exporting

Question

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
9 hours ago, Rudransh said:

I exported the music and that mp3 have no sound

How did you expert your song? There are two ways to do this, one is a bit more complicated and the other one is much more simple but is more a preview way of doing this.

On the control bar, there is a big white arrow pointing left, underneath this, there are two options, project and Selection. Make sure Project is selected and click on the Arrow. In the box which pops up, select Audio, then MP3. In the Save As box, input the song name and click Save.

You will be prompted with a MP3 Export Options, fill in as desired and click OK.  This is the quick and easy way to export your entire project.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
3 hours ago, Jon White said:

I have found that select all has to be done on the project.

No, that's not necessary.

With nothing selected, every track and bus routed to the source of your export choice (a summing Masterbus or Hardware Output) will be included,
the length of the exported project file is defined by the longest track or last Clip/Event in the Timeline.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I find the most common reason for this is that the export bit rate is set to 32 bit on the export dialog, rather than 24 or 16.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×
×
  • Create New...