Jump to content
Sign in to follow this  
Jack Bones

Problems with mackie control

Recommended Posts

Hi, I am using a control surface Icon pad with mackie protocol (MCU), the question is that cakewalk recognizes the icon pad but does not react to any signal when trying to move a fader or something else, someone else has happened?

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 minutes ago, msmcleod said:

Have you set up the Icon pad as a control surface within Cakewalk?

e.g.:

image.png.f64e9b7c3a3b189491e8b0f2e5b0ff1d.png

yes, in fact I do the whole process but cakewalk does not recognize the control surface however I remember that in sonar platinum there was a third party created to be able to use a control surface, that I used at some time and it did not generate the error, but forget your name, since you last formatted my machine 😓

Share this post


Link to post
Share on other sites

The MackieControl surface is shipped with CbB, even though it was written by a 3rd party on their behalf.

Both Azslow3 and myself have made enhancements to this, but the original MackieControl should work fine for basic operations.

I'd try re-installing Cakewalk to see if this fixes it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, msmcleod said:

The MackieControl surface is shipped with CbB, even though it was written by a 3rd party on their behalf.

Both Azslow3 and myself have made enhancements to this, but the original MackieControl should work fine for basic operations.

I'd try re-installing Cakewalk to see if this fixes it.

in fact I already did it and even format my pc, because I thought my pc was the problem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...