Jump to content
Christiank.vanves

Issue - Synth Rack / VST Settings - Kontakt 6

Recommended Posts

Posted (edited)

Hello,

First of all, thanks for developping Cakewalk For Bandlab.

I encounter a small issue : the name of the settings contains "strange" characters (see capture)

Best regards

440092272_2020-03-1909_02_10-Cakewalk-IntoTheWest-Track.png.87fc9f09f72d1f89f087d0468801d705.png

C.

Edited by Christiank.vanves

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am on a tablet, at the moment, and will hunt up the support link, for you, in a few minutes. 

I have no such issue with Kontakt.

1) Please list the Kontakt version/build you are running. (Check for updates to Kontakt in Native Access.

2) Does this issue happen for any other loaded instrument, in Kontakt?

3) If there is some issue, you should be able to use Kontakt's Batch Functions, in its Output Section, to clear the output channels and assign a stereo output channel for each loaded instrument in the current Kontakt instance.  You can then rename each output channel in the Kontakt Output Section,  which should then clean up what you see when assigning audio track inputs to the corresponding loaded instruments in the Kontakt instance. 

Bob Bone 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Thanks for the reply.

1) Kontakt 6.2.2 (R51) Part of Komplete 12. All softwares are up to date (windows 10, cakewalk,complete)

2) It happens only with Embertone Blakus Cello. Perhaps is it related to the length of the file name? (string buffer overflow?)

3) I tried it. Nothing changes.

Best regards

C.

 

Edited by Christiank.vanves

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×
×
  • Create New...