Jump to content
cclarry

UVI Product Portal Update to 1.2.2

Recommended Posts

Product Portal updated, but unable to get it to update...

Edited by cclarry
  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

No version change...just keeps saying 

"Do you want to update to the latest version
of UVI Product Portal"

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'll give it a try later -  as it's only the portal not sure we're actually missing out on anything

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

update : same infinite loop -  infinite loop -  infinite loop -  infinite loop -  infinite loop -  infinite loop -  infinite loop -  infinite loop -  infinite loop -  infinite loop -  infinite loop -  infinite loop -  infinite loop -  infinite loop -  infinite loop -  infinite loop -  infinite loop -  infinite loop -  infinite loop -  infinite loop -  infinite loop -  infinite loop -  infinite loop -  infinite loop -  infinite loop -  infinite loop -  infinite loop -  infinite loop -  infinite loop -  infinite loop -  infinite loop -  infinite loop 

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, Fleer said:

... infinite poops. 

Pretty sure someone's going to be sore after that

  • Like 1
  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, abacab said:

So what now? Wait for 1.2.1? :/

Yep....this is the second time this has happened...

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, simon said:

If you run the portal it now downloads the correct version and releases you from the timeloop

Even better.

Share this post


Link to post
Share on other sites
28 minutes ago, simon said:

If you run the portal it now downloads the correct version and releases you from the timeloop

 

I did nothing.  I was out all afternoon.  Came back and saw this.  Ran the UVI
Product Portal.  It didn't ask to update, and showed version 1.2.2

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, cclarry said:

I did nothing.  I was out all afternoon.  Came back and saw this.  Ran the UVI
Product Portal.  It didn't ask to update, and showed version 1.2.2

spooky - I did the same and it said to update to 1.2.2 so I did, it downloaded and installed and normal service was resumed ?

maybe today is the day to buy a lottery ticket :)

 

 

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

√ó
√ó
  • Create New...