Jump to content
Christian Jones

Aux fader missing on audio tracks in track view?

Recommended Posts

I could have sworn there was a horizontal send fader on the audio tracks themselves in the track view, but now none of them have it? It's just gone, anyone know what's going on? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

The 'horizontal' sends are still available in the track view. 

Is it possible there's not a send added to your track?   The  horizontal send faders will not appear if no send has been added to the track. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is a slider but it will depend on what view you have selected in the drop down at the top of the tracks and if there are any sends added to the track.  The drop down by default will say 'Custom' and I find the quickest way to check  things is to select 'All'.  If nothing is show you can add a send with a right click on the track details and select 'Insert Send'. 

I have added a screen shot showing the view drop down set to all and a send inserted on a track.

sends.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

That solved it Karhide, thanks. Yeah for some reason it was set to "Custom" where usually it's not. Changing that little drop down up in the right corner that's easy to miss to "All" brought back all the other horizontal faders too. 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×
×
  • Create New...