Jump to content
razor7music

[SOLVED] Is There a Plug-In List Max?

Recommended Posts

Hello---

I started seeing some odd little weirdness ever since the last CW update. I already complained about having to save a project before closing it, even if I just saved it.

But there is a new oddity that is sort of messing with my creative flow, and I'm not sure if it's related to the new update or not. I have a custom plug-in list I created. I just tried to add a new folder with a couple of plug-ins in it last night and I saved it--everything worked as expected. The issue is when I try to add a plug-in to a track or bus from that new folder. The folder doesn't show. The new folder happens to be at the bottom of the list, so I'm not sure if it's just getting cut off because CW has a maximum character limit or something like that. I doubt it. I could just move the folder up the list to see if that's the issue, but again, I don't recall seeing this issue prior to the last CW update and I doubt the culprit is because I have too many plug-in folders.

Any ideas?

Edited by razor7music

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, there is a problem with the vst plug-ins in the folder. I'm guessing since there are no usable plug-ins in the folder, CW knows not to show the folder.

Dang z3ta+ and z3ta2 fail to load! >:-/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now

×
×
  • Create New...