Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'video export'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News & Announcements
    • Product Release Info
    • Frequently Asked Questions
  • Cakewalk Products
    • Cakewalk by BandLab
    • Instruments & Effects
    • Feedback Loop
  • Community
    • Content
    • Tutorials
    • Songs
    • General Music Discussion

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 2 results

  1. totally stumped. I imported a long video into Cakewalk so I could add some effects to one short segment (about 2 min) of audio. plays perfectly within Cakewalk with effect automation, etc. here is the stumper: no mater what options or formats I try, when I export the video with the new edited audio - the resulting video file is totally silent - no audio at all! I managed at one point to export a version with 10:10 min of audio but the rest of it is totally silent. have not been able to repeat it. I have tried "edit / select all / export / video" I tried not having anything selected. net result is a silent movie. in every case. you see it mixing down audio followed by encoding video....ideas? gotta be something simple! (FYI: i did notice Cakewalk had created a "MX1mtbyi4.WAV" file in the project audio folder. i checked the properties and it has size of zero bits.)
  2. I made a selection somewhere in the middle of my project (control-A , then set the selection start and endpoints) and then on the video ruler right-clicked and exported video. H.264, quick audio bounce. What I got was the audio from the selection (middle of the project - correct) and the video was the entire original video (incorrect).
×
×
  • Create New...