Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'uad plug ins'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News & Announcements
    • Product Release Info
    • Frequently Asked Questions
  • Cakewalk Products
    • Cakewalk by BandLab
    • Instruments & Effects
    • Feedback Loop
  • Community
    • Content
    • Tutorials
    • Songs
    • General Music Discussion

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 2 results

  1. This pop-up error message appeared yesterday for one (and only one) of my UAD plugins. Whether already being used in a track or in an attempt to add - as in the image I've provided. I re-scanned my VST's in the plugin manager and it no only recognizes the mono guitar amp - which you still can't load. I loaded Audacity & it reads both the UAD programs (mono/stereo) & loads them. I subsequently uninstalled everything UAD & re-loaded. Problem still persists. Any thought, guys? Steve E P.S. The only thing I was doing yesterday prior to this problem occurring was trying out some free plugins - Gsat I kept, others I uninstalled. Spitfire Strings. GsatPlus Burier
  2. Sonar (BandLab) won't show whether a UAD plug in is mono or stereo. It only shows the same duplicate names for each plug in. I have to drill down in the VST2 presents/Details to find this info. In Pro Tools (for PC) these plug ins are identified as Stereo or Mono within the insert names. It would be nice if Sonar could incorporate this feature SOON PLEASE!!
×
×
  • Create New...