Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'soundcraft'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News & Announcements
    • Product Release Info
    • Frequently Asked Questions
  • Cakewalk Products
    • Cakewalk by BandLab
    • Instruments & Effects
    • Feedback Loop
  • Community
    • Content
    • Tutorials
    • Songs
    • General Music Discussion

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 1 result

  1. I have a Soundcraft Signature 22 MTK that I previously used with GarageBand no problem. Now im on a PC and I wanted to try out CakeWalk but am having some issues. Originally I was able to get a signal from the board into DAW, record and play back. On playback there was a clicking noise on the recording (wasn't same tempo as metronome) that I couldn't get rid of. I swapped Driver Mode from MME to ASIO, got rid of clicking but cant get signal into DAW now. I have install/swapped driver modes/reinstalled drivers and cant get signal. Not even a blip on the meter on any configuration. I've enabled record/echo and still nothing. Playing back sound from youtube and demo tracks is no problem. Any help would be greatly appreciated.
×
×
  • Create New...