Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'sound issues'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News & Announcements
    • Product Release Info
    • Frequently Asked Questions
  • Cakewalk Products
    • Cakewalk by BandLab
    • Instruments & Effects
    • Feedback Loop
  • Community
    • Content
    • Tutorials
    • Songs
    • General Music Discussion

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 1 result

  1. I am experiencing a great deal of "snap crackle & pops" using specific plugins purchased from Spectrasonics. I am wondering if anyone can give me some advice on how I can alleviate this issue in Cakewalk by BandLab? I am using Windows 10 64 Bit operating system, Creative SoundBlaster XFi-Titanium HD sound card (ASIO), and of course Cakewalk. I have ruled out any type of virus issue on my computer because all of the other plugins work perfectly, and I have had technical assistance recently scan for any virus, and none were found. The only plugins I seem to have issues with is the Spectrasonics plugins. I have Garritan Jazz & Big Band as well as Personal Orchestra loaded, Dimension Pro, Rapture as well as other Cakewalk Sonar products and not having any issues with any of them. I spoke to the staff at Creative and they asked if I was having any other issues such as website audio, and Windows Media player and I am not. I realize that this issue should be directed towards Spectrasonics, but I am trying to cover all of the bases before getting them on the phone again. I may be overlooking a setting in Cakewalk that will help resolve this issue. Could use some help! Thank you
×
×
  • Create New...