Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'screen sets !'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News & Announcements
    • Product Release Info
    • Frequently Asked Questions
  • Cakewalk Products
    • Cakewalk by BandLab
    • Instruments & Effects
    • Feedback Loop
  • Community
    • Content
    • Tutorials
    • Songs
    • General Music Discussion

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 3 results

  1. Hi All, The title is a bit misleading after doing some work. Perhaps someone can enlighten me as to why I'm see this behavior . I just spent the last hour combing through the threads and reading the manual when I fixed my problem. Here is what I saw: I had "screenset" 1 set in a new project I started today. I was working with some samples using the "Media Browser". To make extra room, I had "removed" the "Help" module. This gave some room and left a module header bar that said "Help Module" and contained the ">>" marker (or button) that would allow me to collapse the "Media Browser. After working a bit I started to set up some screensets for my workflow and what I kept running into was a problem with screenset 1. I would collapse the "Media Browser", then switch to another screen, but when I came back to 1, the "Media Browser" would be open again. This started making me crazy as I knew that I was doing it correctly (or so I thought). What I discovered (just as starting this thread) was that IF you close (collapse) the "Help" module, the header remains on the screen to support the ">>" marker. If that condition exists and you collapse the "Media Browser" to the right side, then go to another screenset, when you come back the "Media Browser" is there again. It is almost like the screenset save is weirding out for 1. Well the "workaround" is to un-collapse the Help module (you can type "Y"), re-collapse the entire right side panel (including the Media Browser) using ">>", go to another screenset and "BOOM" it works now. How strange is that. The reason I went to this length to type this that I thing this my be a bug, but maybe not?? What do you think? I think it may be something that is not supposed to happen (i.e. a bug). I try messing with the workspace setting to fix it but that was not the problem. Syphus
  2. After the update(2020/04),Screenset module is not displayed. Why???
  3. Every time i open a saved tune i have to re arrange the screen , what am i doing wrong ' Thanks in-advance !
×
×
  • Create New...