Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'scarlett 2i2'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News & Announcements
    • Product Release Info
    • Frequently Asked Questions
  • Cakewalk Products
    • Cakewalk by BandLab
    • Instruments & Effects
    • Feedback Loop
  • Community
    • Tutorials
    • Songs
    • UI Themes
    • The Coffee House v2.0

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 2 results

  1. AlexanderMF

    bad wav playback

    I am new to all of this, as my precursor to anything going on. Thus far I have been able to get my Scarlett 2i2 loaded up, recognized, and able to communicate with the Cakewalk DAW. There are some latency issues I am attempting to troubleshoot with this. To be able to record my vocals with no drag, while doing so. Any input there would be helpful. Thus far I have learned something about adjusting the PLAYBACK AND RECORD BUFFER SIZE. Not sure what else to do. And or how or why that adjustment may change the latency. Second to that, I have attempted to upload music instrumentals ones I have made and ones I have found elsewhere. When I press play they sound horrible, distorted, unclear, almost as if not all the frequencies are registering on playback. They have all been WAV files too. Not sure what to do here... I am only using headphones too. Don't yet have speakers.
  2. Hi All, Hope you are all keeping safe and well. I recently have purchased the Focusrite Scarlett 2i2 audio interface and have been happy with it. I have recorded using Ableton Live Lite and with Cakewalk to explore which I prefer. Leaning towards Cakewalk. However, when I try to record in Cakewalk from the 2nd input on my Scarlett, I can't. In preferences, Cakewalk only offers a single input Focusrite as an option. Ableton recognises the 2i2 model and accepts either input. This is a problem. I have been to the troubleshooting page and followed the advice which included the instructions to change driver mode, but that is already set to ASIO. Can anyone help? Thank you.
×
×
  • Create New...