Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'rme'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News & Announcements
    • Product Release Info
    • Frequently Asked Questions
  • Cakewalk Products
    • Cakewalk by BandLab
    • Instruments & Effects
    • Feedback Loop
  • Community
    • Content
    • Tutorials
    • Songs
    • General Music Discussion

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 2 results

  1. Hi, just a heads up - it's not a big deal and the workaround is obvious and easy, but when changing the buffer size on the RME drivers (v 4.29) to small buffers, (64, 32) Windows gets a BSOD if Cakewalk is open. No problems in changing it without the DAW open, so the obvious workaround is to close CW before changing the ASIO buffer. It also doesn't seem to be an issue if the buffers are large (from 256 up I seem to remember). It's probably as much an issue with the RME driver as with CW but I haven't noticed happening with other applications open, so just thought of mentioning it.
  2. I have a Presonus Digimax FS going into an RME Frireface 800 using ADAT and it will not record in Cakewalk. I set it to the correct ADAT in Cakewalk and same input in Windows 10 settings. The mic test in Windows shows the mic working but it will not record in Cakewalk by BL or in Sonar Platinum. I can record using the analog inputs just fine. I am attaching a screenshot. I am using ADAT 4 (ADAT3 right) and when I select the analog it records just fine but ADAT shows no levels in the meter.
×
×
  • Create New...