Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'rewire'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News & Announcements
    • Product Release Info
    • Frequently Asked Questions
  • Cakewalk Products
    • Cakewalk by BandLab
    • Instruments & Effects
    • Feedback Loop
  • Community
    • Tutorials
    • Songs
    • UI Themes
    • The Coffee House v2.0

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 1 result

  1. Hi, I've discovered a problem in Cakewalk that occurs when using a rewire device, in my case it's Reason and specifically the NN-XT sampler. I have Cakewalk set up to record some vocals to a stereo audio track, the vocals are sung to a midi track being sent to the NN-XT sampler loaded with the default B GrandPiano. I have a 1 bar count in set up in Preferences->Metronome. When I hit the spacebar to just playback the song the piano plays fine but when I arm an audio track and hit R to record the piano does not play. The recording is working but I cant hear the piano that I'm singing along to which makes things a bit difficult. (Apologies if this has been reported before, despite searching I cant fine an answer). If I turn off the 1 bar count in and hit R to record the piano plays back fine and, as before, I can record ok. Turning the 1 bar count in back on disables the rewire piano again so the issue is repeatable. I'm assuming this is a bug in the implementation of the rewire protocol. Is anyone else able to duplicate this and how can I report it to Bandlab for a fix? Thanks in advance.
×