Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'plugs issues'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News & Announcements
    • Product Release Info
    • Frequently Asked Questions
  • Cakewalk Products
    • Cakewalk by BandLab
    • Instruments & Effects
    • Feedback Loop
  • Community
    • Content
    • Tutorials
    • Songs
    • General Music Discussion

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 2 results

  1. I'm having trouble adding my new VST plugin to Cakewalk (It's Layers by Orchestral Tools using their SINE player). I have uninstalled and reinstalled several times, and the correct VST paths are being scanned in Cakewalk. Has anyone had this problem before or would know how to resolve it? Thanks in advance!
  2. Over the course of updates etc, I have had plugs stop working or suddenly not be seen. Most of them seem to have rectified themselves and came back into play. No, I don't know how or why, I just know they did., and frankly, I don't care as long as they work. HOWEVER, one that has NOT returned to being a functional plugin is Breverb 2. Unfortunately, I used it on 95% of my projects which now makes them all messed up when I load any of them. Usually, there is some distortion or simply no sound from the module they are used on. Question: I am disturbed enough by this occurance, or lack thereof, that I would like to replace Breverb 2 with another reverb plug in the Pro Module. There has to be a simple way to do this. I keep going in circles reading the Pro Channel tutorials. If someone knows a quick and easy way, I would sincerely appreciate it. Thank you for reading my question and understanding my plight.
×
×
  • Create New...