Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'muted tracks'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News & Announcements
    • Product Release Info
    • Frequently Asked Questions
  • Cakewalk Products
    • Cakewalk by BandLab
    • Instruments & Effects
    • Feedback Loop
  • Community
    • Tutorials
    • Songs
    • UI Themes
    • The Coffee House v2.0

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 1 result

  1. Has anyone else had this problem?? I was having some problems with crashes after installing Windows Update 1903, but it seemed to be resolved after reinstalling my audio interface drivers (Apollo Thunderbolt). Today I was finishing up a painful mix and was having issues with computer resources. I had recently decided to try Studio One and, after closing out Cakewalk I installed SO. When I went back to Cakewalk almost every audio track in my current project was not sounding. After some investigation I noticed that, although nothing was solo'd or muted in the mix or edit windows, the track manager showed everything that wasn't archived as muted and there was no way to remove the mutes. I tried hiding and unhiding, and everything thing else I could think of to trick the tracks back into active states. And it wasn't just this one project. Several others had the same situation. I finally found one about a week old that was viable and I'll have to try and remember all the steps I took since then. I think I'm pretty much over Cakewalk and ready to try out Studio One or Logic. Not gonna pay a bunch more to Avid for their weird, costly and clunky "industry standard".
×
×
  • Create New...