Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'irig'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News & Announcements
    • Product Release Info
    • Frequently Asked Questions
  • Cakewalk Products
    • Cakewalk by BandLab
    • Instruments & Effects
    • Feedback Loop
  • Community
    • Tutorials
    • Songs
    • UI Themes
    • The Coffee House v2.0

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 1 result

  1. Hi there, I am using a iRig HD2 and Cakewalk (Bandlab). Initially I worked with Asio4all, but the connection dropped out frequently, even at high sample rates (same problem in the Amplitube console ) . I've then changed to the new "iRig Asio driver" and it works very well in the Amplitube console in Cubase or in Reaper (at sample rate 128), but I can't make it work in Cakewalk at all!? I only get the message "unable to open audio device". Thereby, I've set the driver mode to "Asio", the devices to "irig device in/out", and aligned the driver settings accordingly. Of course, I've closed all other programs that access the ASIO driver. Whatever I set, the Asio status in "IK Multimedia irig Device COntrol center" is ""ASIO not active". Thus, I assume that cakewalk is not accessing the driver at all. Any ideas? Thank you! Marc
×
×
  • Create New...