Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'fixed'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News & Announcements
    • Product Release Info
    • Frequently Asked Questions
  • Cakewalk Products
    • Cakewalk by BandLab
    • Instruments & Effects
    • Feedback Loop
  • Community
    • Content
    • Tutorials
    • Songs
    • General Music Discussion

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 3 results

  1. Happy new year everyone! After using Cakewalk for 20+ years I found out I have been using synth (VSTi) automation all "wrong" these years!🙄 🤦‍♂️I've always just used MIDI CCs and the MIDI CC learning features of every VSTi synth... but it turns out, you can just select the parameters for a synth... IF some things are correctly configured. It's the IF that threw me... 🥴 and maybe there's a bug? Read on... 1. If I manually select the synth track like below... 2. ...I get the synth parameter list in the Edit Filter (hooray! this is revolutionary... for me! 😆😞 3. THE WEIRD PART: But looking through the "Insert Soft Synth Options" in the synth rack, then the option "Display Automation On" has actually always been configured to "First Synth Audio Track". So, in theory, step #1 would always be performed automatically. But this has never worked for me (I would've found this long ago if it did), and still doesn't! I don't think my expectations are wrong, as the PDF manual states: "Any automation data you create for this synth is displayed by default on the Synth track for this synth." What gives? Does the above setting work automatically for you guys? Thanks for any input!
  2. In the first image, 1 = Audio Track 2 = 3 = Instrument track 4 = MIDI track. Only track 4 does not give audio out. So, we don't need to see it in the console view. But on unchecking MIDI from the strips, the instrument tracks also disappear. It actually looks like MIDI and instrument tracks are treated as the same thing. Please fix this.
  3. LAGinz

    PA Voucher Problem

    Has anyone been having a problem using vouchers lately. I’ve got a $75 one for this month, which I’ve been trying to use for the Unfiltered Audio Zip, listed at $99. Cart hasn’t been taking the code and PA has not responded to my inquiries.
×
×
  • Create New...