Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'drop outs'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News & Announcements
    • Product Release Info
    • Frequently Asked Questions
  • Cakewalk Products
    • Cakewalk by BandLab
    • Instruments & Effects
    • Feedback Loop
  • Community
    • Content
    • Tutorials
    • Songs
    • General Music Discussion

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 1 result

  1. Hi Everyone, Hoping someone can assist me with an issue I'm having in Cakewalk 2020.09 version. My total project has about 67 Tracks. 3 of those tracks have Take Lanes which have not yet been committed (Flatten) as I'm currently working on comps for various background vocal harmonies. The tracks are as follows: Track 55 has 15 Take Lanes Track 56 has 31 Take Lanes Track 57 has 63 Take Lanes The playback audio engine worked excellent when playing the entire project until I finished recording Track 57's 63 Lanes. After recording and hitting playback, the Audio Engine Drops Out about 2 seconds in. I did not have this issue before recording the last Track's takes. I noticed if I Archive Track 57 the entire project plays smoothly again with no issues. I haven't been able to figure out which Take Lane(s) within Track 57 are causing the issue. Anyone else ever experienced this? Here are my system specs: Cakewalk by Bandlab 2020.09 ROG Rampage V Edition 10 Motherboard Intel 17-6950X CPU 10 Core/ 20 Thread/ 40 Lanes 128GB G. Skill DDR4 3200Mhz Memory Nvidia RTX 2070 Super GPU Samsung 970 Pro 1TB M.2 SSD (5) WD 1TB Black Drives SoundGrid Studio 64 Channel DSP Waves SoundGrid Extreme Server V2 DigiGrid IOX 12 Channel I/O (Master Clock) E-MU 1820 Interface
×
×
  • Create New...