Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'disarms'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News & Announcements
    • Product Release Info
    • Frequently Asked Questions
  • Cakewalk Products
    • Cakewalk by BandLab
    • Instruments & Effects
    • Feedback Loop
  • Community
    • Content
    • Tutorials
    • Songs
    • General Music Discussion

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 2 results

  1. Greetings all. I searched the forums, and didn't find any instances for this issue. Using Cakewalk Version 2021.06 (Build 058, 64 bit), and Kontact Version 6.6.0 (R133). I've added a Kontact Simple Instrument Track, and armed the track, at which time, the "Record" indicator in the track lights up, and also the "Arm/Disarm All Tracks" indicator in the Mix Module at the top of the window. I successfully record a passage, and then disarm record in the track. HOWEVER, the "Arm/Disarm All Tracks" indicator in the Mix Module will not disarm, as if Cakewalk thinks a track is still armed. In this condition, any other attempt at recording, effectively doubles on top of the previously recoded passage. I've been using Cakewalk for a great while, but I am VERY new to Kontact. Am I screwing something up, or is my instance of cakewalk flaky? Has anyone experienced this? Any and all suggestions, are welcomed, and appreciated.
  2. Hi all, just getting started with the Cakewalk experience, having a little difficulty, hopefully someone can help me.....! I have a Focusrite Scarlett 2i4 interface, inputs and outputs are all working through the computer, guitar pick up, mic, head phones. New track is opened, focusrite device identified as input and output driver in the menu for devices. "Record Enable" and "Input Monitoring" set, track is "Created". Double check after clicking "Create" and settings correct. Note that the input drop down menu indicates NONE, and does not give any options, though as noted the Focusrite device is identified in the other menus. When not Armed: Track record button indicates "OFF". Main Record button is white with a red dot, indicates Record (Comping) (R). Stop button is blacked out, and remains this way. The other control buttons for Play, Pause, Fast Forward, Rewind, are white with a black icon centered on the button. When Armed: Track record button indicates "ON". Click on the Main Record button which remains white with a red dot and does not light up red, indicates Record (Comping) (R). Stop button is blacked out, and remains this way. When I push the space bar to start recording, the tracks immediately disarm. When I re-set to try again, and push the start button instead of the space bar, the tracks immediately disarm. Is there a setting somewhere that I have missed? I don't believe the STOP button should always be blacked out, and I believe the Main Record button should not remain white, and the indicated message should change. Any help would be appreciated, thanks!
×
×
  • Create New...