Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'demo mode'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News & Announcements
    • Product Release Info
    • Frequently Asked Questions
  • Cakewalk Products
    • Cakewalk by BandLab
    • Instruments & Effects
    • Feedback Loop
  • Community
    • Tutorials
    • Songs
    • UI Themes
    • The Coffee House v2.0

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 1 result

  1. I've had Sonar since Pro 3 in the mid 90's. I had Sonar Platinum, latest update, just before Gibson quit. I had to reinstall my OS and reinstalled Sonar Platinum and also Band Lab's latest Cakewalk. Everything finally works, except this thing, and no search seems to solve this. I'd done a full re-install of everything from Command Center and got green lights that it'd installed fine - no error messages. I open it in the latest Band Lab Cakewalk (on 64 bit Windows 10 Home PC). Sounds fantastic, has message about demo mode and the dropouts. It's allowing me to generate something I can send somewhere for a response I can import but of course I've no idea how to do that. Has this happened to anyone? Is Noel still around, perhaps in these forums, to ask? Or any other Twelve Tone folks? EDIT - I found the solution, it has been fixed. Thanks for stopping in to help, whoever you are reading this.
×
×
  • Create New...