Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'chase'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News & Announcements
    • Product Release Info
    • Frequently Asked Questions
  • Cakewalk Products
    • Cakewalk by BandLab
    • Instruments & Effects
    • Feedback Loop
  • Community
    • Tutorials
    • Songs
    • UI Themes
    • The Coffee House v2.0

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 1 result

  1. I just upgraded to the latest Cakewalk. I don't know if this is a regression, or a bug I just never landed on before, but I've got a MIDI track that uses CC4 Foot Pedal to control volume, which is initialized to some high value at the start of the track. If I stop playing and then restart, I hear nothing until eventually it encounters another CC4 event, at which point the sound starts again. So it's behaving as though the chase isn't working, even though I've got it enabled. The screen cap below shows the events at the beginning of the track. It starts with CC121 (All Controllers Off) followed by a few controllers including CC4 that have non-default values. The first note is almost 13 bars into the song. I thought perhaps chase is only supported on a few controls, not including CC4, but if I stop and then restart playing just before the first Note On, I hear the sound, so it is chasing. If I stop and then restart after the first Note On, I don't hear anything until the much later CC4. Is there some stingy limit to how far back it's willing to chase? Is this new in this version? I really need it to chase all the way back to the beginning of the track (or until it finds a CC121).
×
×
  • Create New...