Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'cakewalk eastwest', 'play not loading' or 'exception'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News & Announcements
    • Product Release Info
    • Frequently Asked Questions
  • Cakewalk Products
    • Cakewalk by BandLab
    • Instruments & Effects
    • Feedback Loop
  • Community
    • Content
    • Tutorials
    • Songs
    • General Music Discussion

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 1 result

  1. After accidentally moving some cakewalk projects around that subsequently were deleted and unrecoverable, the eastwest play VST3 plugin no longer loads. When opening projects, you get an exception and cakewalk offers to save a copy and end. In some other instances, the project loads. When scanning VST files, the scan reports an error during load on play_VST_x64 with the failure point being Main Call as well as a subsequent error on Play with the failure point of createInstance IComponent. We've tried reinstalling Play and updating to the latest version, but have had no luck getting things back up and running. It's been suggested we reinstall Cakewalk, but weren't sure that was the right option either and are looking for any suggestions.
×
×
  • Create New...