Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bad sound'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News & Announcements
    • Product Release Info
    • Frequently Asked Questions
  • Cakewalk Products
    • Cakewalk by BandLab
    • Instruments & Effects
    • Feedback Loop
  • Community
    • Tutorials
    • Songs
    • UI Themes
    • The Coffee House v2.0

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 2 results

  1. Tunchelli

    Issue with Loop

    Hi everyone, A newbie here please bare with me. I was searching about this issue of mine but I couldn't find a proper answer so I wanted to ask it here. I have an issue with my looping. I record some guitar on metronome, the timing is right. Then I split the clip and use ctrl+d to produce loops of the recording. In each cut point, I get to hear a "pluck or blip" sound. It drives me insane and I couldn't figure out why. I tried re-recording the guitar, bouncing to clips to merge them but that sound still there. How can I get rid of it and achieve the perfect loop? Please help me on this issue, I'd much appreciate it! Thank you and stay safe everyone!
  2. Hi, I get really bad sound in Bandlab, I have tried everything but dont seem to find a solution, does anyone have an idea? Here is a link to show you: https://clyp.it/kyeojmkc very grateful for help Lucas
×
×
  • Create New...