Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'audio problem'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News & Announcements
    • Product Release Info
    • Frequently Asked Questions
  • Cakewalk Products
    • Cakewalk by BandLab
    • Instruments & Effects
    • Feedback Loop
  • Community
    • Tutorials
    • Songs
    • UI Themes
    • The Coffee House v2.0

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 2 results

  1. When I start singing on the mic (Nt1a) the beat comes through on both headphones fine (free online beat), but my voice recording comes through on just the one ear. Even when I playback the audio, my voice still comes through Only one ear. I tried watching a YouTube video to see if the volume still only came through one ear but it worked fine. So it’s not the headset. I have a focusrite Solo interface. Does anybody have the solution to this problem?
  2. Upon booting Cakewalk, everything else goes silent, YouTube, any calls I might be on, any other form of audio playback stops working apart from cakewalk. As well as this, whenever I play anything in cakewalk there's a chance I get a sort of audio buffery noise, like its only playing the first tiny bit of the track over and over so it becomes this distorted drone, any suggestions on help?
×
×
  • Create New...