Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'playback'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News & Announcements
    • Product Release Info
    • Frequently Asked Questions
  • Cakewalk Products
    • Cakewalk by BandLab
    • Instruments & Effects
    • Feedback Loop
  • Community
    • Content
    • Tutorials
    • Songs
    • General Music Discussion

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 28 results

  1. I finally just started using CbB; had stayed with SPlat. I thought that with a new program install that it might get rid of a problem I have been suffering with. But nooooooo. I have been trying to add a vocal to a song after producing the instrumental backing. But it crashes in the middle of playback with an "unhandled exception" error. This usually happens on the second playback. And I find it also happens on previous songs which were okay when originally produced. The error message states: "Module: c\program files\cakewalk\vstplugins\Dimension Pro\Dimension Pro x64.dll." That makes me wonder if the problem is with DM Pro rather than Cakewalk. However, I noticed at least one time it referred to TTS-1. I wonder if this could be caused by a computer cleanup program I subscribed to called "System Mechanic." Right after I purchased it, I saw it automatically cleaning the computer, including the registry. I never had this problem with Sonar before that, but I can't directly relate it. What should I do to be able to use either Sonar or Cakewalk? Right now, both are useless. Maybe at least a new installation of DM Pro? Any help much appreciated.
  2. Curtis Saunders

    No sound playback

    Hi guys, I’m pretty new to the whole producing thing, but everything’s been going fine until now. I was making music whilst traveling just using my keys on the laptop as MIDI input, with my headphones plugged in only. When I got home, I plugged my audio interface in too, and now I can’t hear anything in the tracks I made. I also can’t hear live feedback when I play MIDI instruments. I’ve tried changing my input and output settings so that none of them are from my laptop & are instead from my audio interface, but nothing seems to be working. Also tried changing the driver to ASIO & just about every other option available. Can anyone help? Thanks!
  3. I have an Alesis Q49 MIDI keyboard. My computer (Windows 10) is able to recognize the device just fine. The keyboard driver is up to date, as I checked the device manager. In Cakewalk under Preferences > MIDI > Devices, the Q49 is listed there. However, I can't check the checkbox next to Q49 and instead, I get an error saying that the Q49 "doesn't have enough memory available" (Screenshot 1). I also get two other errors which I'm not sure are related or not; one says "Silent buses detected" and that silent bus is "master" (Screenshot 2). The other error I get before Cakewalk opens is "There are no audio devices for the current driver model on your system" (Screenshot 3) which I don't understand. I also have a microphone plugged into my computer (which Windows detects), and (not sure if this makes any difference) in Cakewalk audio recording preferences, I have the driver mode set to ASIO. This is basically where I'm stuck with setting up the keyboard. Any help will be much appreciated, thank you. - India
×
×
  • Create New...