Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'mackie'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • News & Announcements
    • Product Release Info
    • Frequently Asked Questions
  • Cakewalk Products
    • Cakewalk by BandLab
    • Instruments & Effects
    • Feedback Loop
  • Community
    • Tutorials
    • Songs
    • UI Themes
    • The Coffee House v2.0

Product Groups

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 4 results

  1. so, i have gone through all the support pages and looked through google but i cant find anything on this. i just received my mackie onyx artist 1-2 today and installed all the drivers. however it isnt appearing in any of the driver lists. like at all. its also not letting me playback mp3 or wav files saying unable to open audio playback device plz help
  2. Hi, I have been using a Mackie MCU Pro for a few weeks now with no issues (after the initial setup), loading a project today in cakewalk the following issues have arisen: - No buttons on the track strips in the MCU will update Cakewalk, but muting (for eg) in Cakewalk will set the button on the MCU. - Transport not responding - None of the buttons in the view, fader bank, or the whole right hand section respond - the faders do map okay, but i can't move off the 1st bank. I've tried re-mapping the Mackie in Cakewalk as a surface, restarting Cakewalk and the Mackie and loading them in order (i.e. Mackie on 1st), restarting PC, loading other Cakewalk projects. I'm reading and looking for answers now, but any advice or help or links would be fantastic. Thanks in advance Chris.
  3. This issue seems to have been in Sonar as long as I can remember and it's still in the latest Cakewalk, but it's really annoying me now as I've been working on a control surface plugin with some different selection options. To repro, you need a control surface using the Mackie plugin with the "Select highlights track" option set and a project with multiple tracks - I'm going to use tracks 1 and 2 but the actual track numbers don't matter From the control surface press the SELECT button for track 1 - track 1 is now highlighted Press the comma key on the PC keyboard - track 1 is now selected From the control surface press the SELECT button for track 2 - track 2 is now highlighted Press the comma key on the PC keyboard - tracks 1 and 2 are now selected Now this all works fine until you use the GUI, either mouse or keyboard up/down keys to highlight a track. Once you've done that for the first time, the behaviour changes and the comma key select toggle will ignore any track highlight changes that came from the control surface. So you get this: From the GUI (either mouse or keyboard) move to track 1 - track 1 is now highlighted Press the comma key on the PC keyboard - track 1 is now selected From the control surface press the SELECT button for track 2 - track 2 is now highlighted Press the comma key on the PC keyboard - no tracks are selected Press the comma key on the PC keyboard again - track 1 is selected So, the highlighting via the control surface is a sort of "second class" highlight that doesn't work with everything. To restore the correct behaviour, you need to close and reopen the project.
  4. I have installed Bandlab/Cakewalk as well as the Mackie app for my Producer 2.2 interface. I cannot hear any audio output though the phones out on the 2.2 But Windows sounds are there in the phones so Windows likes the interface. I've followed the tutorials and opened a new project, insert instrument (drums) and can see the drum set and mouse hit the drums and it shows that it's triggering but no sound at all. I suspect it may be a bus assignment but I've tried everything I can think of (and I know MIDI) and no audio. Here's another thing. After installing Cakewalk I launched it without the interface attached and before I installed the Mackie application. On launching Cakewalk I got an error message that "the master bus is set to silent". So I tried to find the right setting and could not figure out the master bus problem. But now when I start Cakewalk without the interface connected (but with the app already installed) and now the error message is "the drivers installed are not compatible...." so I can't listen through the laptop headphone jack. I've looked everywhere and can't find a solution. Thanks in advance for your help. Mike in Nashville
×
×
  • Create New...