Jump to content

JoeGBradford

Members
  • Content Count

    1,240
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by JoeGBradford

  1. Thanks PC - as Zok said if you are in touch give him our best wishes and let him know he is missed!
  2. Ah I didn't know that! Mind you apart from BBC SO Discovery and LABS I don't think I own any Spitfire libraries
  3. Sounds awesome! Being a tight git I might wait and see if they do a half price Originals sale again!
  4. Yep it's a great film - I've watched it once and recorded it again when it was repeated on TV
  5. I did this using my PC sound card as I don't have an audio interface - it must have been easy for if I did it but can't remember how and I'm not at the PC at the moment so can't check!
  6. Yep having just installed the Syntronik group buy this would be just too much!
  7. Have you seen the size of it!!
  8. Sounds pretty awesome but that's a heavy toll on disc space!
  9. I initially read that first line as 'undeserved' rather than 'underserved'. Thought that was a bit harsh about metal 😉
  10. I got those in Total Studio 2 Max so that must have been after ST3 MAX
  11. Get thee behind me Satan!
  12. Thanks for the heads up GS - V guys. Hadn't come across that issue yet. Wonder if there are any more?! I think the cost of the group buy was probably less than the electricity I used leaving the PC on to download and extract all the files. All done now though! I haven't checked this in detail yet but all the multis I have tried so far seem to be using Syn 1 patches as they can't be edited. I installed the multis we were given with the group buy. When I look in the multi folder most of them seem to have been created a while ago. Wondering if there's an installation glitch here as well. Anyone else had same issue. Just like to say thanks to everyone who has been so supportive to me and other forum members over the course of this group buy with their advice and solutions to issues. What a great place we have here!
  13. Glad I vaguely remembered and found Dave's post from 11 days ago as this is still an issue - thought I'd bump it up in case anyone has the same problems with Syner V. Thanks Dave!
  14. I seem to have installed the Syn 2 libraries & presets to the same folder as my Syntronik 1 data was - when I reinstalled this is where it appears to have directed to - I think it is overwriting the existing libraries but will need to check when I have finished. Were there any sounds or presets in Syn 1 that are not in Syn 2 as I will probably lose them if so? Not a huge issue as I'm sure there will be enough in the new one to go at and I haven't used Syn 1 in anything. From the above I assume Syntronik 1 is redundant once Syn 2 is installed?
  15. Further to the speed issues I mentioned above I've managed to change wifi channels on my hub and the PC now seems to be connecting with the 5Ghz and I'm getting 96mps 🙂 The Product Manager has gone up from 1Mps to a comparatively blistering 5Mps! I assume it is slow because many people using it? At least this is bearable - got some biggies coming up!
  16. 96Mbps! Which I get occasionally when the BT Smart Hub 2 deigns to connect me to the 5GHz band. Unfortunately you cannot choose which channel to connect to so most of the time it is connected to 2.4Ghz. I believe also get a fair bit of interference from other wifis as I am in a terrace house and the BT engineer who came to look at the issue said that was the key issue. I will try changing channels again to see if that will help but I may need to get a new router that gives me the option to use 5Ghz when I want to rather than on the whim of the device!
  17. Anyone know why the GS-V is sooooo big compared to the others? At an installation rate of 1Mb/s it's going to take me a lifetime (though I'm going to reboot my router and see if that speeds things up!)
  18. Stay friendly people! We don't want this very useful thread closing!
  19. After installing the multis they all seem to be dated 2017! Are these the new ones - seems unlikely. Perhaps the new ones have been extracted elsewhere on the PC by the Product Manager but I can't imagine where!
  20. Mine didn't appear immediately on opening the page but I refreshed and there it was!
  21. Thanks - yes I'd noticed they were smaller - I am wondering if they will get installed automatically whilst I'm downloading the instruments - which is proving to be exceptionally slow process especially as one decided to pause itself whilst I was away from the PC!
  22. After we have downloaded the synths do we have to download the Sounds Updater files? It's a slow process for me so far at 1.1Mb / s!
×
×
  • Create New...