Jump to content

john leonard piascik

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral
  1. Not that it REALLY matters but I thought that the R&D development would like to know and possibly fix an issue using KONTACT STUDIO DRUMMER that after going through support at native instruments, which those guys have it going on. regarding the multi out put in kontact is compatible in the lite version of studio drummer to get the separate out BUT using the FULL Nki. samples is not compatible for getting the separate outputs. I feel that the team might want to address this issue and see if they can fix the glitch. The team at NATIVE gave it a go and confirmed that the glitch is in CAKE. I am also have a crash when loading virtual instruments of the program crashing and wanting to save the part before the crash and closes down. could it be that my sample rate needs to be raised. it doesn't happen when I'm recording. It happens when building a session loading tracks. 8 virtual drum tracks. 1 Bass audio track, 1 guitar audio track and sometime when i try to add another track the program crashes, any thoughts. doesn't do it all the time but its happened more the once. Best regards to everyone and have a happy turkey day and rest of the holiday season. looking forward to any responses out there. if anyone know hot to forward this to the CAKE TEAM please do. REgards John
  2. OK. CAN SOMEONE PLEASE TELL ME HOW TO ROUTE SEPERATE OUTPUTS IN KONTACT 6 TO GET SEPERATE AUDIO OUTPUTS INTO CAKE. I DID IT IN PROTOOLS HOWEVE THIS IS A SEPERATE ANIMAL. IN KONTACT ROUTING I AM NOT GETTING ANY SIGNAL ON THE MIXER FOR THE DRUMS I ROUTED TO THE OUTPUTS TO GO INTO CAKEWALK. TRYING OUT HOW TO ENABLE THE OUTPUTS IN KONTACT BUT I DOT SEE THE OUTPUT DROP DOWN IN KONTACT. WINDOWS 10 64BIT MUST BE DIFERENT THEN MAC.. I KNOW ITS ALOT HERE . iM USING STUDIO DRUMMER. I FIGURED IT OUT WITH STEVE SLATES SSD4 AND 5 BUT HAVING ISSUES WITH KONTACT. iM A DRUMMER SO YOU KNOW THATS WHAT IM TRYING TO DO HERE. KONTACT DOES NOT WORK LIKE I TRIED TO SET UP THE SSD4 /5 DRUM vst. THANKS . ITS THAT WHOLE CONVERTING MIDI INTO AUDIO THANG...
  3. IT WORKED.... thank you thank you thank you
  4. I have tried that. I dont believe that the new focusrite 3rd gen has a so called asio driver. i tried asio for all and that was crap. im not giving up. Thank you so much
  5. Man IM having serious Issues with the latency as i believe its the #1 topic with any DAW. ok I have an HP Omen Brand new.. 2.6ghx. 16 gigs ram. Intel CORE I7. Brand new focusrite 18i20 3rd gen. I'm not new to music production. I always used PT10hd. I have tried every driver in the device settings. the best was wasapi exclusive but it gets a little goofy. tried most EVERYTHING to fix the issues. I believe its machine related. Is it possible to get input monitoring to a near zero latency like i could in protools. right now the click is not in sync with audio tracks. of course instruments work fine. and advise. i have exhausted all means i could find. I will admit i will be a pain in the ***** if someone responds because i never give up. I know this will do what i want i just have to find a way to get there. Thanks to however responds.
×
×
  • Create New...