Jump to content

Blade

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. In the past, when you would zoom in or out the focus would be centered around the selected track. This doesn't seem to be working anymore. Now when I zoom in or out, the focus jumps to the very last track in the session. I don't know if something has been changed, and this is intended behavior or if this is a bug. It's very annoying and impractical though, especially in very large sessions with high track counts. Idk. I'm wondering if maybe I'm missing something, b/c this seems to have been happening for quite some time now.
  2. So I'm speeding up a song. I was using the Stretch to Tempo box in the Groove Clip section to set the clips to the new tempo. It was working fine at first. I simply highlight the clip, check Stretch to Tempo and input the original tempo of the clip in the Original Tempo box and everything matched up. Then something happened and I'm not sure what it is. Now it is as if something "broke" the functionality in the session. Now when I check Stretch to Tempo for the remaining audio clips in the project the waveform shifts as if it is matching up with the new tempo, but when played back it is playing at the old tempo even though the waveforms are visually matched up with the new tempo. I am going from 88 bpm to 101 bpm, so it is very obvious that the clips are shifting to match the new tempo. They are just not playing back that way. Very weird behavior. Not sure what happened here.
×
×
  • Create New...