Jump to content

Peter Rooney

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
  1. Hi, Having a bit of trouble here. I've installed cakewalk, everything seems to work fine with the exception of the Now time line and transport indicators. Here's what I mean. When I click play or record, the now time marker (and transport display) count off a few seconds (usually 7 or so) then both the now marker and transport time counters stop, however it continues to record (or play), and all other indications seem to be fine. Channel strips show level movement. Once the transport is stopped, the mark and transport display go back to 0:00:00. I have uninstalled and reinstalled cakewalk, to no avail. If someone has the same issue and found a fix please let me know. Thanks Pete System Specs: dual Intel Xeon 2640 (6 core) processors 64GB RAM AMD Radeon HD5450 2GB GPU 64 Bit Win 10 Pro Cakewalk ver: 2020.05 (build 039, 64 bit) Audio interface: Mbox2 (usb)
  2. Hi, Having a bit of trouble here. I've installed cakewalk, everything seems to work fine with the exception of the Now time line and transport indicators. Here's what I mean. When I click play or record, the now time marker (and transport display) count off a few seconds (usually 7 or so) then both the now marker and transport time counters stop, however it continues to record (or play), and all other indications seem to be fine. Channel strips show level movement. Once the transport is stopped, the mark and transport display go back to 0:00:00. I have uninstalled and reinstalled cakewalk, to no avail. If someone has the same issue and found a fix please let me know. Thanks Pete
×
×
  • Create New...