Jump to content

Royarn

Members
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Royarn

  1. Thanks MarianoGF, I'll be checking this later. Roy
  2. Looking good so far, Big thanks to all concerned. Had to revert to Cakewalk theme as I couldnt read the words Proch in at the top of the inspector, otherwise until further experimentation I'm pleased with this version. Roy
  3. Thanks Keni, I seem to have done that without finding that information, Roy
  4. Ok sorted it, downloaded fresh copy with malware bytes turned off, installed it and working on all DAWs. Roy
  5. Anyone else experienced new Steven Slate Free version 5 Drum module crashing Cakewalk By Bandlab when loading kit. This also happens in Studio One But not in Reaper so probably a problem with ssd5. Roy They do sound good.
  6. I've been using this mic as my main mic for vocals and accoustic guitar, always been pleased with the results. There are more expensive/better ones out there but you could spend a lot to find your perfect all rounder. Roy
  7. couldnt get any type of connection, now using cakewalk generic surface i can use drum pads, but nothing with the encoders yet. Roy
  8. Anyone here managed to get one of these workink with CbB. looking for instructions Thanks Roy
  9. Thanks Scook and msmcleod put both versions on screen to check all midi stuff, and it was the MME was changed to UWP thing . Dont know how that happened certainly didnt change it deliberatley, but cant see it changing itself. Something for me to keep an eye on. Once again thanks guys, I knew youd come through. Roy
  10. Thanks guys, I'm in the UK so bedtime soon so I'll look forward to trying your ideas tomorrow. Roy
  11. Just tonight CbB stopped recognizing my Yamaha Motif ES. Same board I've used for years. This is not an update problem as it's been working with the very latest version. It doesn't show up in devices. Shows up and works in Platinum, and studio One though. The driver looks fine. I've tried deleting ttsseq.ini and aud.ini and shut down and re boot computer but no difference. Beyond that I'm at a loss as to what else to try so hopefully you my trusty friend will perform you're usual magic and come up with a solution. I did try to download the latest version but all that I get from the site is assistant, which I already have the latest version installed and running anyway. Thanks Roy.
  12. Just bought this instrument for a project I'm working on in CbB. Sounds great but key up sound doesn't work in Cakewalk for some reason. Tried it in Studio One and it works but my project is in Cake. Anyone using this Waves plugin having similar problem. Roy
  13. many years back we had this with x-ray and as far as i can remember you had to turn x-ray off. roy
  14. Glad to say it's fixed this long standing issue, thanks Noel. Roy
  15. Just installed back to the latest Melodyne and hooray its working on the right algorythm. Thanks Bandlab obviously Melodyne now requires ARA2 to function properly. Thanks Roy
  16. Hi Simeon, Ive just got it sorted this afternoon, Ferel State Sound mentioned above about problems with scanning Waves Shell and it reminded me I had problems way back when I installed Waves Slap Bass program which has very similar style to Grand Rhapsody, so I reset plugins and did manual scan and now its working, so I guess Platinum and Studio One must have made a better job of scanning. Thank you for your efforts, especially going to the trouble of making a video, very much appreciated and thanks to Ferel State sound for reminding me of the problems and solutions to Waves installers. Best regards to you both Roy
  17. Ill give that a shot although it does show up and its working in every other way. I can work around now by completing my project in Platinum instead of CbB though.
  18. Yes I have it turned up full but its doesnt produce any sound. Strange tested it today on Platinum and it works but still no go on CbB or Standalone.
  19. Well wonder why it's not working in Cakewalk for me. Got to be some sort of setting that it dont like. Tried it again this evening, works in Studio one only. Not in stand alone or Cakewalk. Roy
  20. Just bought this instrument for a project I'm working on in CbB. Sounds great but key up sound doesn't work in Cakewalk for some reason. Tried it in Studio One and it works but my project is in Cake. Anyone using this Waves plugin having similar problem. Roy
  21. Same here with Modo Bass, works fine if I bounce to tracks and un-tick fast bounce. But I get the first half missing just as your picture. (confirmed) Roy
  22. Nice catch msmcleod, went back to version 4.1 months ago to keep it working properly. guess they wont be taking my money anytime soon. Roy
  23. It can be hidden off screen and you have to grab the grey line at th right side of the mixer and drag it to where you want it. Roy
×
×
  • Create New...